Piri Piri wraps
Benodigdheden
- 4 – 5 wraps
- 500 gr Piri-Piri dijfilet
- 1 mini Romaine sla/Little Gem
- 1 rode ui
- ½ komkommer
- Geraspte kaas
- Chipotlesaus
Bereidingswijze
- Snipper de rode ui en snijd de komkommer in plakjes
- Snij de onderkant van de Romaine sla eraf en was de blaadjes, kies de grootste bladeren eruit
- Indien je de 500 gr dijfilet hebt snij je die in grote blokjes of reepjes
- Giet een scheutje olie in een pan en bak de kip op middelhoog vuur gaarAls de kip bijna gaar is verwarm je de wraps in een andere pan (zonder olie) kort aan beide zijden. Dit kan ook in de magnetron of oven.
- Beleg de wraps met de sla, komkommer, rode ui, kip, geraspte kaas en chipotlesaus
- Rol de wrap op en eetsmakelijk!
2 tot 3 personen Bereidingstijd 20 min. Moeilijkheid ★Hoofdgerecht